Afgelopen zondag stond ik op de uitvaartbeurs in Haarlem waar men wederom veel belangstelling toonde voor de vilten waden en wade-dekens van ‘Rest in Felt.’

Ik werd geroerd door persoonlijke levensverhalen die mensen mij toevertrouwden. Maar werden naar aanleiding van de tentoongestelde waden, wadedeken en kindergrafmandje  van ‘Rest in Felt’ meerdere vragen gesteld.

” Mogen deze waden ook gebruikt worden op een natuurbegraafplaats?” ” Mogen ze ook gebruikt worden met een crematie?”                                  ” Ik heb een uitvaartverzekering bij Monuta, zou ik dan wel u wade kunnen kopen?                                                                                                     De juiste antwoorden vindt u op    www.afscheidswijzer.nl infotheek. Ook andere vragen kunt u ook deze site beantwoord vinden.

Binnenkort ontvangt u  informatie over het bestellen van waden en wadedekens bij Rest in Felt.