De laatste tijd geef ik al mijn aandacht en inzet aan Stichting ‘TROOSTHUYS’! Een stichting welke opgericht is om troost te bieden in de breedste zin des woords.  Hoe is dat zo ontstaan?

Tijdens een ‘deel moment’ met Mirelle Draaijer van Ligthart Uitvaartzorg, over ons werk en welke wensen we nog in het verschiet hebben liggen, kwam het woord ‘troost’ ter sprake. “Naast uitvaarten verzorgen ook een nazorg bieden aan  nabestaanden.” Dat was een wens van Mirelle. Met mijn achtergrond als stervensbegeleider en rouwhulpverlener zaten we al snel op een lijn. Het ene idee na het ander kwam op tafel.

Binnen de kortste tijd had Mirelle geïnteresseerden uitgenodigd die enthousiast waren over het idee! Bevlogen mensen die allen een bijdrage willen leveren aan het welzijn van hen die dat nodig hebben.

Nu, twee maanden later is Stichting Troosthuys een feit. Iedereen heeft met veel inzet, zijn eigen expertise, kracht, tijd en netwerk gedeeld en dat heeft tot een enorme samenwerking geleid. Een prachtige ervaring!

Op 10 september wordt ‘Stichting Troosthuys’ geopend tijdens de Inspiratiebeurs  in de Vermaning en de monumentendag in Krommenie.

Rest in Felt is daar ook met vilten ‘Troosthartjes’ ander aaibare producten en inspirerende kunst.

Locatie: De Vermaning, Noorderhoofdstraat te Krommenie

Tijd: 11:00 uur

De koffie staat voor u klaar!